''Trista godina da okajem grijehe''

Pevačica Goca Tržan važi za jednu od najiskrenijih pevačica na našoj estradi pa je tako jednom prilikom priznala da je mnogo grešila i da razmišlja da jednog dana ode u manastir kako bi okajala sve grehe.

Srbija 31.03.2017 | 18:59
''Trista godina da okajem grijehe''
Bilo je tu, kako sama kaže, bola koji je nenamerno nanosila ljudima, a naročito svojim partnerima, koji su zbog nje mnogo propatili.

''Pazite, da se razumemo, kada bih otišla u manastir, ne bi mi oprostili sve grehe u narednih 300 godina. Grešila sam u životu, mnogo sam grešila. Trudim se da u svojim greškama budem iskrena i dosledna sebi. Kada to kažem, pre svega mislim da ako sam nekog povredila ili učinila nešto loše, to shvatim i pokajem se za to, kažem osobi koju sam povredila: ''Izvini'', i uspem nekako to da rešim'', kaže Goca i dodaje:

''Povređivala sam ljude, laže onaj koji kaže da nije. Nekada sam to činila namerno, nekada ne. Međutim, zaista se trudim, ako to nekada učinim, da se izvinim, shvatim svoju grešku i ispravim je. Mislim da je to pre svega ljudski, izuzetno je važno da imate sposobnost da se izvinite i shvatite da ste nekog povredili i da nekako to popravite'', ističe pevačica.

Tvrdi da je izuzetno teškog temperamenta i da se to najviše odrazilo na njene partnere.

''Izuzetno sam gadnog temperamenta i moji siroti partneri najbolje znaju kako to izgleda. Do krvi sam znala da teram svoje. Mislim da to nije dobro, eto, izvinjavam im se ovim putem. Ljudi smo i svi grešimo, tako znam da najviše grešaka imam u ljubavnom životu'', objašnjava Goca.

(Informer.rs)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Pero

31.03.2017 17:41

Šta traži ova krevetima

ODGOVORITE
Name

Vip-tetka SPLIT

31.03.2017 18:05

Vise je u nju uslo ljudskog mesa nego u Gavrilovievu masinu za kobasice xaxaxa

ODGOVORITE
Name

Svetlana

07.04.2017 11:38

Zato je ispekla zanat i moze svima dati savjet!To je njen zavjet.

Name

Ne razumem

01.04.2017 05:26

Pero pita šta trži ova krevetima.

ODGOVORITE