''Гола или не, ја сам шампион''

Бивша кошаркашица Милица Дабовић, која је већ недељама у центру пажње јавности због инцидента са бившим дечком, одговорила је на критике које свакодневно добија због својих провокативних фотографија.

Србија 31.03.2017 | 17:27
''Гола или не, ја сам шампион''
Милицу су због објава на друштвеним мрежама и тога што је постала главна тема таблоида, назвали спортлетом.

- Људи не схватају да не можеш једног шампиона упоређивати, небитно је да ли ћу ја бити гола или нећу. Ја сам она која је набацила осмех овој нацији на лице, на терену - рекла је она у емисији „Ексклузив“ на ТВ „Прва”, те је додала да вредно ради на својој аутобиографији.

Она је проговорила и о инциденту који се пре нешто више од месец дана догодио у њеном дому, када ју је Симон Шиклић Шиме претукао.

Каже да је дуго чекала да се он промени, али да је сада окренута будућности са својим новим дечком Вуком, са којим планира да заснује породицу.

- Вук ме је освојио својом добротом, снагом, способношћу, интелигенцијом, манирима који су ме оставили без даха. Нисам размишљала ни о детету ни о том венчању од не знам ни ја колико званица, али ето, десиће се и то. Једва чекам да будем с њим, једва чекам дете, уопште више не бирам време - испричала је Милица Дабовић.

Подсећања ради, Милица је недавно ухваћена у лажи јер је прво причала да није у везу са извесним Вуком, да би касније признала да су заједно. Иначе, у истом интервјуу покушала је да објасни када су почели да се забављају.

- Почели смо да се забављамо недавно, два-три дана пошто је он објавио саопштење за медије у којем је открио да смо заједно - изјавила је Милица за „Хелло”, након чега су многи почели да се питају како је могуће да је он прво објавио саопштење да су заједно, а да су тек онда упловили у везу. Изгледа да је Милица мало побркала лончиће или није била сигурна када су тачно почели да се забављају.

(ало.рс)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Вук

31.03.2017 18:03

Ја шта је више овој несретници,хитно психологу водити,ако јој ико мисли добро

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крст

31.03.2017 18:49

Крст испод гениталија. Срамота. Само око врата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ванга

31.03.2017 19:27

Нема јој помоћи....

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоло

31.03.2017 20:25

Јест мало блесава, али је бомба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

карамба

31.03.2017 21:30

Ова је добро блесава а ни близу бомбе све фотосхоп.Зао ми је овакве ликове да по сваку цијену зеле бити у центру пазње.

Name

Лана

07.04.2017 11:43

Глупост је толико коментарисати једног левата,Симуна или Симона,небитно...А,није бас ни паметно.Нема се ту ста реци...Треба размислити ста је за јавност.Не треба ,без разлога,заузимати простор другима,паметнијима.

ОДГОВОРИТЕ