''Gola ili ne, ja sam šampion''

Bivša košarkašica Milica Dabović, koja je već nedeljama u centru pažnje javnosti zbog incidenta sa bivšim dečkom, odgovorila je na kritike koje svakodnevno dobija zbog svojih provokativnih fotografija.

Srbija 31.03.2017 | 17:27
''Gola ili ne, ja sam šampion''
Milicu su zbog objava na društvenim mrežama i toga što je postala glavna tema tabloida, nazvali sportletom.

- Ljudi ne shvataju da ne možeš jednog šampiona upoređivati, nebitno je da li ću ja biti gola ili neću. Ja sam ona koja je nabacila osmeh ovoj naciji na lice, na terenu - rekla je ona u emisiji „Ekskluziv“ na TV „Prva”, te je dodala da vredno radi na svojoj autobiografiji.

Ona je progovorila i o incidentu koji se pre nešto više od mesec dana dogodio u njenom domu, kada ju je Simon Šiklić Šime pretukao.

Kaže da je dugo čekala da se on promeni, ali da je sada okrenuta budućnosti sa svojim novim dečkom Vukom, sa kojim planira da zasnuje porodicu.

- Vuk me je osvojio svojom dobrotom, snagom, sposobnošću, inteligencijom, manirima koji su me ostavili bez daha. Nisam razmišljala ni o detetu ni o tom venčanju od ne znam ni ja koliko zvanica, ali eto, desiće se i to. Jedva čekam da budem s njim, jedva čekam dete, uopšte više ne biram vreme - ispričala je Milica Dabović.

Podsećanja radi, Milica je nedavno uhvaćena u laži jer je prvo pričala da nije u vezu sa izvesnim Vukom, da bi kasnije priznala da su zajedno. Inače, u istom intervjuu pokušala je da objasni kada su počeli da se zabavljaju.

- Počeli smo da se zabavljamo nedavno, dva-tri dana pošto je on objavio saopštenje za medije u kojem je otkrio da smo zajedno - izjavila je Milica za „Hello”, nakon čega su mnogi počeli da se pitaju kako je moguće da je on prvo objavio saopštenje da su zajedno, a da su tek onda uplovili u vezu. Izgleda da je Milica malo pobrkala lončiće ili nije bila sigurna kada su tačno počeli da se zabavljaju.

(alo.rs)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Vuk

31.03.2017 18:03

Ja šta je više ovoj nesretnici,hitno psihologu voditi,ako joj iko misli dobro

ODGOVORITE
Name

Krst

31.03.2017 18:49

Krst ispod genitalija. Sramota. Samo oko vrata.

ODGOVORITE
Name

vanga

31.03.2017 19:27

Nema joj pomoći....

ODGOVORITE
Name

lolo

31.03.2017 20:25

Jest malo blesava, ali je bomba.

ODGOVORITE
Name

karamba

31.03.2017 21:30

Ova je dobro blesava a ni blizu bombe sve fotoshop.Zao mi je ovakve likove da po svaku cijenu zele biti u centru paznje.

Name

Lana

07.04.2017 11:43

Glupost je toliko komentarisati jednog levata,Simuna ili Simona,nebitno...A,nije bas ni pametno.Nema se tu sta reci...Treba razmisliti sta je za javnost.Ne treba ,bez razloga,zauzimati prostor drugima,pametnijima.

ODGOVORITE