Конте, одлијепи од среће - ево ти нови уговор и 130.000.000 евра!

Италијан планира будућност на Стамфорд Бриџу!

Фудбал 02.04.2017 | 13:30
Конте, одлијепи од среће - ево ти нови уговор и 130.000.000 евра!
Захваљујући Челсијевој бриљантној сезони и чињеници да је врло близу титуле у Премијер лиги,Антонио Конте ће добити озбиљну награду, односно нови уносни уговор од Романа Абрамовича.

Како би му мало подигли цену италијански медији настављају да инсистирају на повратку некадашњег тренера Јувентуса у италијански фудбал, на клупу Интера, а без обзира што то делује као научна фантастика проблеми у преговрима између Абрамовича и Контеаподгревају ове тврдње.

У данашњем Тајмсу појавиле су се информације да је Конте тражио од Романа да сачека крај сезоне како би преговарали о новом уговору. Италијан жели да се сконцентрише на финиш сезоне и борбу за титулу, а потребно је да му мисли буду усмерене само на обавезе у Премијер лиги. 

Поред Италијана, очекује се да нове уговоре на Стамфорду потпишу и Еден Азар, Тибо Куртоа и Дијего Коста, с обзиром да их медији врло често доводе у везу са трансфером из Лондона.  

Оно што је најзанимљивије у целој причи, то је информација Тутоспорта од јутрос. Торински дневник пише да је Конте "уценио" Абрамовича око новог уговора. Италијан, наиме, жели да у нови споразум буде убачена откупна клаузула од 15.000.000 евра, док Рус инсистира да она дуде 50.000.000.

Такође, Конте планира да се наметне као суверени шеф на Стамфорду па већ има три велике жеље за наредну сезону. Двојица од њих - Рајан Бертранд и Ромелу Лукаку већ су раније играли за Челси, а Италијан се нада да ће успети да приволи и Алексиса Санчеза да промени само клупске бојке, не и град у коме наступа.

За ту целу акцију, пише Тутоспорт, Конте ће имати на располагању буџет од 130.000.000 евра. Лепа пара...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар