Konte, odlijepi od sreće - evo ti novi ugovor i 130.000.000 evra!

Italijan planira budućnost na Stamford Bridžu!

Fudbal 02.04.2017 | 13:30
Konte, odlijepi od sreće - evo ti novi ugovor i 130.000.000 evra!
Zahvaljujući Čelsijevoj briljantnoj sezoni i činjenici da je vrlo blizu titule u Premijer ligi,Antonio Konte će dobiti ozbiljnu nagradu, odnosno novi unosni ugovor od Romana Abramoviča.

Kako bi mu malo podigli cenu italijanski mediji nastavljaju da insistiraju na povratku nekadašnjeg trenera Juventusa u italijanski fudbal, na klupu Intera, a bez obzira što to deluje kao naučna fantastika problemi u pregovrima između Abramoviča i Konteapodgrevaju ove tvrdnje.

U današnjem Tajmsu pojavile su se informacije da je Konte tražio od Romana da sačeka kraj sezone kako bi pregovarali o novom ugovoru. Italijan želi da se skoncentriše na finiš sezone i borbu za titulu, a potrebno je da mu misli budu usmerene samo na obaveze u Premijer ligi. 

Pored Italijana, očekuje se da nove ugovore na Stamfordu potpišu i Eden Azar, Tibo Kurtoa i Dijego Kosta, s obzirom da ih mediji vrlo često dovode u vezu sa transferom iz Londona.  

Ono što je najzanimljivije u celoj priči, to je informacija Tutosporta od jutros. Torinski dnevnik piše da je Konte "ucenio" Abramoviča oko novog ugovora. Italijan, naime, želi da u novi sporazum bude ubačena otkupna klauzula od 15.000.000 evra, dok Rus insistira da ona dude 50.000.000.

Takođe, Konte planira da se nametne kao suvereni šef na Stamfordu pa već ima tri velike želje za narednu sezonu. Dvojica od njih - Rajan Bertrand i Romelu Lukaku već su ranije igrali za Čelsi, a Italijan se nada da će uspeti da privoli i Aleksisa Sančeza da promeni samo klupske bojke, ne i grad u kome nastupa.

Za tu celu akciju, piše Tutosport, Konte će imati na raspolaganju budžet od 130.000.000 evra. Lepa para...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar