Наставља се “транге-франге“ Роме и Торина: Продај Љајића, купи Ел Шаравија!

Наводно, клуб са севера Италије спреман је да пусти Љајића за суму од 10. 000. 000 евра и тај новац Торино би могао да уложи у трансфер Ел Шаравија.

Фудбал 03.04.2017 | 11:30
Наставља се “транге-франге“ Роме и Торина: Продај Љајића, купи Ел Шаравија!
Рома и Торино у последње време гаје „добре пословне односе“, како тврде у Италији. А последица тога могао би да буде и нови трансфер маневар који гласи: Продати Адема Љајића и довести Стефана ел Шаравија.

Некада велики таленат италијанског фудбала ове сезоне је само 13 пута био стартер у тиму Роме и вероватно не би имао проблем да промени средину и оде у клуб у коме ће више да игра.

А тренер Торина Синиша Михајловић, очигледно, веома цени његове квалитете. Међутим, Граната би морала да обезбеди прво финансијска средства за долазак Ел Шаравија и ту долазимо до приче о Љајићевом одласку из Торина.

Наводно, клуб са севера Италије спреман је да пусти Љајића за суму од 10.000.000 евра и тај новац Торино би могао да уложи у трансфер Ел Шаравија.

У досадашњем току сезоне Љајић је за Торино одиграо 25 утакмица и постигао седам голова, а у овај клуб је дошао прошлог лета.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар