Nastavlja se “trange-frange“ Rome i Torina: Prodaj Ljajića, kupi El Šaravija!

Navodno, klub sa severa Italije spreman je da pusti Ljajića za sumu od 10. 000. 000 evra i taj novac Torino bi mogao da uloži u transfer El Šaravija.

Fudbal 03.04.2017 | 11:30
Nastavlja se “trange-frange“ Rome i Torina: Prodaj Ljajića, kupi El Šaravija!
Roma i Torino u poslednje vreme gaje „dobre poslovne odnose“, kako tvrde u Italiji. A posledica toga mogao bi da bude i novi transfer manevar koji glasi: Prodati Adema Ljajića i dovesti Stefana el Šaravija.

Nekada veliki talenat italijanskog fudbala ove sezone je samo 13 puta bio starter u timu Rome i verovatno ne bi imao problem da promeni sredinu i ode u klub u kome će više da igra.

A trener Torina Siniša Mihajlović, očigledno, veoma ceni njegove kvalitete. Međutim, Granata bi morala da obezbedi prvo finansijska sredstva za dolazak El Šaravija i tu dolazimo do priče o Ljajićevom odlasku iz Torina.

Navodno, klub sa severa Italije spreman je da pusti Ljajića za sumu od 10.000.000 evra i taj novac Torino bi mogao da uloži u transfer El Šaravija.

U dosadašnjem toku sezone Ljajić je za Torino odigrao 25 utakmica i postigao sedam golova, a u ovaj klub je došao prošlog leta.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar