Тресао се Напуљ - Мертенс имао телефонске преговоре с Манчестер јунајтедом!

Шансе да оде из Наполија око 90 одсто, Јунајтед већ изнео финансијске детаље.

Фудбал 03.04.2017 | 12:30
Тресао се Напуљ - Мертенс имао телефонске преговоре с Манчестер јунајтедом!
Не смирују се немири у Наполију због случаја Дриса Мертенса!

Пре нешто више од две седмице одјекнула је вест да постоје проблеми у преговорима Наполија и белгијског нападача око продужетка уговора, а сада је са више страна стигао проглас - Дрис Мертенс је имао телефонске преговоре с Манчестер јунајтедом!

Врло поуздани извори италијанског медијског неба тврде да је разговор с Јунајтедовим представницима био врло конструктиван, те да је шанса да Мертенс оде са стадиона Сан Паоло на лето чак 90 одсто! 

Подсетимо, Наполи је Мертенсу понудио нови уговор с годишњом платом од 2.500.000 евра, док Белгијанац тражи 500.000 евра више. Што би, узимајући у обзир укупан збир ових бројки, то значило да би Мертенс имао дупло већа годишња примања од садашњих. 

Међутим, Мертенсу су се током дана јавили представници Јунајтеда и изнели му конректан план, са финансијским детаљима. Уместо садашњих 1.500.000 евра, Ђаволи за плату дају чак 4.700.000 евра, без бонуса! 

С обзиром да Мертенсу уговор истиче на крају следеће сезоне, Наполију би предстојеће лето било практично последња шанса да нешто озбиљније заради на одличном Белгијанцу који игра сезону живота. Досад је постигао 25 и наместио још 11 голова! 

Биће то страшан ударац за Наполи уколико Мертенс буде отишао...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар