Tresao se Napulj - Mertens imao telefonske pregovore s Mančester junajtedom!

Šanse da ode iz Napolija oko 90 odsto, Junajted već izneo finansijske detalje.

Fudbal 03.04.2017 | 12:30
Tresao se Napulj - Mertens imao telefonske pregovore s Mančester junajtedom!
Ne smiruju se nemiri u Napoliju zbog slučaja Drisa Mertensa!

Pre nešto više od dve sedmice odjeknula je vest da postoje problemi u pregovorima Napolija i belgijskog napadača oko produžetka ugovora, a sada je sa više strana stigao proglas - Dris Mertens je imao telefonske pregovore s Mančester junajtedom!

Vrlo pouzdani izvori italijanskog medijskog neba tvrde da je razgovor s Junajtedovim predstavnicima bio vrlo konstruktivan, te da je šansa da Mertens ode sa stadiona San Paolo na leto čak 90 odsto! 

Podsetimo, Napoli je Mertensu ponudio novi ugovor s godišnjom platom od 2.500.000 evra, dok Belgijanac traži 500.000 evra više. Što bi, uzimajući u obzir ukupan zbir ovih brojki, to značilo da bi Mertens imao duplo veća godišnja primanja od sadašnjih. 

Međutim, Mertensu su se tokom dana javili predstavnici Junajteda i izneli mu konrektan plan, sa finansijskim detaljima. Umesto sadašnjih 1.500.000 evra, Đavoli za platu daju čak 4.700.000 evra, bez bonusa! 

S obzirom da Mertensu ugovor ističe na kraju sledeće sezone, Napoliju bi predstojeće leto bilo praktično poslednja šansa da nešto ozbiljnije zaradi na odličnom Belgijancu koji igra sezonu života. Dosad je postigao 25 i namestio još 11 golova! 

Biće to strašan udarac za Napoli ukoliko Mertens bude otišao...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar