Шарапова пред повратак: Мој циљ је прво мјесто на свијету!

Ближи се дан када ће се Марија Шарапова да се врати на Тур. Турнир у Штутгарту, за који је добила вајлд карту, почиње 24. априла и биће то њен први меч после суспензије која траје од марта прошле сезоне.

Тенис 01.04.2017 | 15:15
Шарапова пред повратак: Мој циљ је прво мјесто на свијету!
Прича је већ хиљаду пута испричана, али ипак да вам поновимо да је Рускиња суспендована због коришћења мелдонијума на Аустралијан опену, а за који није знала да је био забрањен. Шарапова је суспендована, казну је одслужила како ред налаже, а сада је време за њен повратак.

Иако њене колегинице тврде да она не би требало да добије вајлд карту за било који турнир, већ да би требало каријеру поново крене од почетка, организатори такмичења хоће да виде Марију на турнирима и због тога не желе уопште да слушају тенисерке, већ раде у своју корист.

За то време Шарапова се не обазире на приче већ тренира пуном паром, иако је признала да је током првих месеци суспензије пила алкохол више него што треба. И апсолутно је мотивисана да када се врати на Тур помрси конце ривалкама.

- Увек сам хтела да каријеру завршим на добром гласу. Зато сам рекла истину. Признала сам шта се десило. Тек када изгубите нешто схватате колико је то што сте имали вама важно и колико то волите. Ја сам и даље мотивисана да будем најбоља на свету - рекла је Шарапова.

Она је за време паузе радила на аутобиграфији која ће изаћи у септембру ове године.

- Научила сам да постоји живот и ван тениса. Знате, застрашујућа је помисао када се запитате: "А шта ћу да радим када завршим каријеру?" Ја сам схватила да постоји много ствари и да живот није само бели спорт - закључила је Шарапова.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар