Šarapova pred povratak: Moj cilj je prvo mjesto na svijetu!

Bliži se dan kada će se Marija Šarapova da se vrati na Tur. Turnir u Štutgartu, za koji je dobila vajld kartu, počinje 24. aprila i biće to njen prvi meč posle suspenzije koja traje od marta prošle sezone.

Tenis 01.04.2017 | 15:15
Šarapova pred povratak: Moj cilj je prvo mjesto na svijetu!
Priča je već hiljadu puta ispričana, ali ipak da vam ponovimo da je Ruskinja suspendovana zbog korišćenja meldonijuma na Australijan openu, a za koji nije znala da je bio zabranjen. Šarapova je suspendovana, kaznu je odslužila kako red nalaže, a sada je vreme za njen povratak.

Iako njene koleginice tvrde da ona ne bi trebalo da dobije vajld kartu za bilo koji turnir, već da bi trebalo karijeru ponovo krene od početka, organizatori takmičenja hoće da vide Mariju na turnirima i zbog toga ne žele uopšte da slušaju teniserke, već rade u svoju korist.

Za to vreme Šarapova se ne obazire na priče već trenira punom parom, iako je priznala da je tokom prvih meseci suspenzije pila alkohol više nego što treba. I apsolutno je motivisana da kada se vrati na Tur pomrsi konce rivalkama.

- Uvek sam htela da karijeru završim na dobrom glasu. Zato sam rekla istinu. Priznala sam šta se desilo. Tek kada izgubite nešto shvatate koliko je to što ste imali vama važno i koliko to volite. Ja sam i dalje motivisana da budem najbolja na svetu - rekla je Šarapova.

Ona je za vreme pauze radila na autobigrafiji koja će izaći u septembru ove godine.

- Naučila sam da postoji život i van tenisa. Znate, zastrašujuća je pomisao kada se zapitate: "A šta ću da radim kada završim karijeru?" Ja sam shvatila da postoji mnogo stvari i da život nije samo beli sport - zaključila je Šarapova.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar