Србин је капитен Саутемптона!

Горан Бабић предводи селекцију Светаца до 14 година!

Фудбал 01.04.2017 | 16:30
Србин је капитен Саутемптона!
Данас Душан Тадић, а сутра већ Горан Бабић. Сениорски тим Саутемптона почива на квалитетима креативног момка из Бачке Тополе и тренутно најбољег играча Србије.

А како се ствари одвијају навијачи Светаца ће и у блиској будућности имари разлога да аплаудирају момку са овог поднебља. Момак рођен 2003. године Горан Бабић тренутно је капитен Саутемптона у својој генерацији.

У разговору за портал спортифицо.рс његов отац Жељко објаснио је колико енергије и средстава улаже Саутемптон како би од младог Србина направио екстракласу.

 „Иако не прати фудбал и не разуме се претерано, Горанова сестра његов је најватренији навијач и с времена на време путује у Саутемптон на утакмице како би му дала подршку, док је цела породица максимално подређена његовој каријери. Тако успевамо да његов живот учинимо нормалним и да га не понесе успех, већ да чврсто стоји обема ногама на земљи“, поручио је Бабић сениор.

Родитељи га уторком возе на тренинг у Академију која је удаљена сат и по времена од Лондона. Тамо после тренинга остаје у локалној породици, такозваној „хост фамилy“, где спава и вечера. Ујутру клупским возилом иде назад у Академију на целодневни школски програм и тренинге, а увече се враћа назад својој кући у Лондон.

„У Академији воде рачуна о свему, од односа са медијима до спортског психолога, нутриционисте, индивидуалних тренинга и школе. Горан сладолед воли више од свега, али у стању је да стоји испред фрижидера са сладоледом и да га не купи јер је свестан како ће се то одразити на његов учинак на терену, енергију коју поседује или на сан“, додаје Горанов отац.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар