Ух! Каква имена у Мадриду...!

Организатори мастерса у престоници Шпаније потврдили су да ће ове сезоне угостити најјачи играчки састав!

Тенис 01.04.2017 | 09:45
Ух! Каква имена у Мадриду...!
Новак Ђоковић пријављен је за меч четвртфинала Дејвис купа против Шпаније следећег викенда, након тога требало би да се појави и у Монте Карлу, док су организатори престижног турнира у Мадриду објавили да ће учествовати и у том граду и бранити прошле године освојену титулу.

Српски тенисер имаће врло тежак задатак, јер га према објављеном списку учесника очекује жестока конкуренција.

На турниру у "Каха магики" од 7. до 14. маја заиграће сви чланови "најбоље четворке" - уз Ђоковића, биће ту и Енди Мареј, Рафаел Надал и Роџер Федерер, али и "озбиљни играчи" који у сваком тренутку сваком од њих могу да "помрсе рачуне".

Организатори се похвалили да ће учествовати првих 44 играча са АТП листе, као и Томи Хас који има право коришћења повлашћеног статуса.

Ђоковић, који је ове сезоне забележио далеко слабије резултате на почетку сезоне од оних претходних година, прошлог маја је освојио другу титулу Мадриду, надигравши у финалу Ендија Мареја (6:3, 3:6, 6:3).

Најуспешнији у историји турнира у главном граду Шпаније је Рафаел Надал са четири пехара, од који је последњи подигао 2014, док Роџер Федерер има три круне, а Енди Мареј једну, освојену 2015. године.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар