Uh! Kakva imena u Madridu...!

Organizatori mastersa u prestonici Španije potvrdili su da će ove sezone ugostiti najjači igrački sastav!

Tenis 01.04.2017 | 09:45
Uh! Kakva imena u Madridu...!
Novak Đoković prijavljen je za meč četvrtfinala Dejvis kupa protiv Španije sledećeg vikenda, nakon toga trebalo bi da se pojavi i u Monte Karlu, dok su organizatori prestižnog turnira u Madridu objavili da će učestvovati i u tom gradu i braniti prošle godine osvojenu titulu.

Srpski teniser imaće vrlo težak zadatak, jer ga prema objavljenom spisku učesnika očekuje žestoka konkurencija.

Na turniru u "Kaha magiki" od 7. do 14. maja zaigraće svi članovi "najbolje četvorke" - uz Đokovića, biće tu i Endi Marej, Rafael Nadal i Rodžer Federer, ali i "ozbiljni igrači" koji u svakom trenutku svakom od njih mogu da "pomrse račune".

Organizatori se pohvalili da će učestvovati prvih 44 igrača sa ATP liste, kao i Tomi Has koji ima pravo korišćenja povlašćenog statusa.

Đoković, koji je ove sezone zabeležio daleko slabije rezultate na početku sezone od onih prethodnih godina, prošlog maja je osvojio drugu titulu Madridu, nadigravši u finalu Endija Mareja (6:3, 3:6, 6:3).

Najuspešniji u istoriji turnira u glavnom gradu Španije je Rafael Nadal sa četiri pehara, od koji je poslednji podigao 2014, dok Rodžer Federer ima tri krune, a Endi Marej jednu, osvojenu 2015. godine.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar