Рекао је јасно и гласно: "НИКАД у Барселону!"

Аргентински стручњак двапут подвукао да не постоји могућност да БИЛО КАДА седне на клупу великана са Ноу Кампа.

Фудбал 01.04.2017 | 15:00
Рекао је јасно и гласно: "НИКАД у Барселону!"
Иако је сврставан међу највеће фаворите за преузимање Барселоне после одласка Луиса Енрикеа, Маурисио Покетино очигледно не жели да ради у каталонском гиганту. Колико год то многима звучало и чудно!

Иако је тешко сетити се да је било ко дао сличну изјаву, менаџер Тотенхема је изговорио следеће: "Немогуће је да било када радим у Барселони!"

Аргентински стручњак, који на клупи "певаца" постиже одличне резултате, признао је да не би могао да седне на клупу Барсе јер је у Еспањолу био и играч (1994-2000) и тренер (2009-2012).

"Навијач сам Еспањола и мислим да није потребно да много говорим о томе. То би био као када би ме (газда Тотенхема) Данијел Леви отпустио... Било би немогуће да неколико година касније радим у Арсеналу", изјавио је Покетино.

"Знам да је у фудбалу тешко сачувати вредности и бити одан искрено, срцем и емоцијама. Али, што се мене тиче, оданост је била на првом месту и пре него што сам постао менаџер и фудбалер. Ништа није важније од тога", додао је Аргентинац.

Иако су га недавно у једном бару у Барселони видели у друштву са председником "Блаугране" Ђозепом Бартомеуом, Покетино истиче да је то била само случајност.

"Дуго познајем Бартомеуа, још из периода пре него што је постао председник. Деца су нам ишла у исту школу у Барселони. Провели смо пет минута заједно. Ето, то се догодило, а добро знате да је после тога немогуће зауставити гласине", додао је Покетино.

Мало тренера (па и оних који су радили у Еспањолу) могло је да овако експлицитно каже "НЕ" Барселони.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар