Rekao je jasno i glasno: "NIKAD u Barselonu!"

Argentinski stručnjak dvaput podvukao da ne postoji mogućnost da BILO KADA sedne na klupu velikana sa Nou Kampa.

Fudbal 01.04.2017 | 15:00
Rekao je jasno i glasno: "NIKAD u Barselonu!"
Iako je svrstavan među najveće favorite za preuzimanje Barselone posle odlaska Luisa Enrikea, Maurisio Poketino očigledno ne želi da radi u katalonskom gigantu. Koliko god to mnogima zvučalo i čudno!

Iako je teško setiti se da je bilo ko dao sličnu izjavu, menadžer Totenhema je izgovorio sledeće: "Nemoguće je da bilo kada radim u Barseloni!"

Argentinski stručnjak, koji na klupi "pevaca" postiže odlične rezultate, priznao je da ne bi mogao da sedne na klupu Barse jer je u Espanjolu bio i igrač (1994-2000) i trener (2009-2012).

"Navijač sam Espanjola i mislim da nije potrebno da mnogo govorim o tome. To bi bio kao kada bi me (gazda Totenhema) Danijel Levi otpustio... Bilo bi nemoguće da nekoliko godina kasnije radim u Arsenalu", izjavio je Poketino.

"Znam da je u fudbalu teško sačuvati vrednosti i biti odan iskreno, srcem i emocijama. Ali, što se mene tiče, odanost je bila na prvom mestu i pre nego što sam postao menadžer i fudbaler. Ništa nije važnije od toga", dodao je Argentinac.

Iako su ga nedavno u jednom baru u Barseloni videli u društvu sa predsednikom "Blaugrane" Đozepom Bartomeuom, Poketino ističe da je to bila samo slučajnost.

"Dugo poznajem Bartomeua, još iz perioda pre nego što je postao predsednik. Deca su nam išla u istu školu u Barseloni. Proveli smo pet minuta zajedno. Eto, to se dogodilo, a dobro znate da je posle toga nemoguće zaustaviti glasine", dodao je Poketino.

Malo trenera (pa i onih koji su radili u Espanjolu) moglo je da ovako eksplicitno kaže "NE" Barseloni.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar