Признање лозничком Дому здравља

Владимир Арсеновић, директор Агенције за сертификацију здравствених установа Србије, уручио је у Крушевцу сертификат на седам година Дому здравља "Др Миленко Марин" у Лозници, чији је оснивач Скупштина града Лозница.

Србија 30.03.2017 | 18:30
Признање лозничком Дому здравља
Дом здравља у Лозници био је сертификован на три године, а према речима директорке ове здравствене установе др Бранке Красавац, "нова сертификација на седам година је практично велико признање и овера квалитета рада".

Стручњаци који раде у Агенцији за сертификацију, од лекара до правника, детаљно су прегледали шта се и како ради у овој установи, укључујући и детаљне разговоре са пацијентима. Остварене су високе оцене, које су резултирале добијање сертификата.

"Наши изабрани лекари, од оних у општој пракси и медицини рада до педијатара и гинеколога, пажљиво су били под мониторингом и Агенције и пацијената, као и наше остале службе, а посебно се радујемо високој оцени наших пацијената", каже др Красавац.

"Велику подршку за ваљан рад од ординација у граду до оних у најудаљенијим селима дала нам је наша градска власт и градоначелник Лознице Видоје Петровић лично, јер само тако смо могли да остваримо овако завидне резултате с циљем боље неге и здравствене заштите око 100.000 наших пацијената."

Дом здравља у Лозници годинама свесрдно помаже и Општу болницу у граду.

(БН телевизија/В.М.)

Коментари / 0

Оставите коментар