Priznanje lozničkom Domu zdravlja

Vladimir Arsenović, direktor Agencije za sertifikaciju zdravstvenih ustanova Srbije, uručio je u Kruševcu sertifikat na sedam godina Domu zdravlja "Dr Milenko Marin" u Loznici, čiji je osnivač Skupština grada Loznica.

Srbija 30.03.2017 | 18:30
Priznanje lozničkom Domu zdravlja
Dom zdravlja u Loznici bio je sertifikovan na tri godine, a prema rečima direktorke ove zdravstvene ustanove dr Branke Krasavac, "nova sertifikacija na sedam godina je praktično veliko priznanje i overa kvaliteta rada".

Stručnjaci koji rade u Agenciji za sertifikaciju, od lekara do pravnika, detaljno su pregledali šta se i kako radi u ovoj ustanovi, uključujući i detaljne razgovore sa pacijentima. Ostvarene su visoke ocene, koje su rezultirale dobijanje sertifikata.

"Naši izabrani lekari, od onih u opštoj praksi i medicini rada do pedijatara i ginekologa, pažljivo su bili pod monitoringom i Agencije i pacijenata, kao i naše ostale službe, a posebno se radujemo visokoj oceni naših pacijenata", kaže dr Krasavac.

"Veliku podršku za valjan rad od ordinacija u gradu do onih u najudaljenijim selima dala nam je naša gradska vlast i gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović lično, jer samo tako smo mogli da ostvarimo ovako zavidne rezultate s ciljem bolje nege i zdravstvene zaštite oko 100.000 naših pacijenata."

Dom zdravlja u Loznici godinama svesrdno pomaže i Opštu bolnicu u gradu.

(BN televizija/V.M.)

Komentari / 0

Ostavite komentar