Иванка Трамп савјетница оцу

Иванка Трамп, најстарија кћерка америчког предсједника Доналда Траумпа, саопштила је да ће и званично почети радити као савјетница свог оца у Бијелој кући и како за то неће примати плату.

Свијет 30.03.2017 | 10:44
Иванка Трамп савјетница оцу
Од почетка Трамповог мандата у Бијелој кући Иванка је присуствовала скоро свим његовим важнијим сусретима, због чега је била на удару критика да обнаша неформалну улогу савјетника на важним државним темама.

"Чула сам да су неки људи забринути што волонтерски и у складу са свим етичким нормама вршим функцију савјетнице предсједника државе. Убудуће ћу као и сви други јавни службеници и формално радити у Бијелој кући без примања накнаде за то", поручила је Ивана Трумп у писаном саопштењу.

Иванка већ има своју канцеларију у Бијелој кући, а сада се очекује да и званично њено име буде уврштено на листу савјетника америчког предсједника.

И адвокат Иванке Трумп Јамие Горелицк је изјавио како његова штићеница жели да све своје активности усклади са федералним законима и нормама. Иванкин супруг Јаред Кусхнер је такођер званично савјетник Доналда Трумпа.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Карадоз

30.03.2017 09:12

Ја јебена времена, све се окренуло наопацке. Старац зени младу, дјете савјетује оца, вазније слфи од посла... Кијаметски дан мора доц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кобац

30.03.2017 09:37

Иванка је бомба!

ОДГОВОРИТЕ