Фабио Коентрао: Нисам више за Реал Мадрид!

У игри су два португалска великана!

Фудбал 03.04.2017 | 10:00
Фабио Коентрао: Нисам више за Реал Мадрид!
Бразилац Марсело је годинама први избор. Понајвише због учинка у нападу. Фабио Коентрао можда јесте бољи дефанзивац, али је у клубу какав је Реал Мадрид, где сваки пут мора да се продире, платио цену конкуренције и већ неколико година није први избор. Без обзира да ли је тренер Карло Анчелоти или Зинедин Зидан.

А и повреде су уназадиле једну каријеру која је имала обрисе врхунске. Није помогла ни позајмица Монаку лане, али Португалац тачно зна где му је место.

Чини се да је чак и сувише реалан.

„Нисам у кондицији потребној да бих играо за Реал Мадрид“, признао је Коентрао шпанским медијима. „Желим наредне сезоне да се вратим на ниво на коме сам некада био. Уговор ми истиче у јуну 2019, тако да ако Мадриђани рачунају на мене - супер. Ако не, онда ћемо се разићи као људи и ја ћу изабрати најбољи пут за наставак моје каријере.“

Следећа станица могла би да буде Португал. Два тамошња велика су показала спремност да га ангажују. Први је Спортинг из Лисабона, а други Бенфика, из које је 2011. прешао на „Сантјаго Бернабеу“ за 30.000.000 евра.

„Можда би ми повратак у Португалију помогао да се вратим на ниво на коме сам био у најбољим данима. Свако од нас би требало да призна кад достигне лимите у неком тренутку свог живота. А сматрам да у овом тренутку овај клуб захтева такав приказ игара које ја не могу да му пружим. Надам се да ћу играти још три или четири сезоне на високом нивоу. Знам да то могу“, додао је Фабио Коентрао.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар