Fabio Koentrao: Nisam više za Real Madrid!

U igri su dva portugalska velikana!

Fudbal 03.04.2017 | 10:00
Fabio Koentrao: Nisam više za Real Madrid!
Brazilac Marselo je godinama prvi izbor. Ponajviše zbog učinka u napadu. Fabio Koentrao možda jeste bolji defanzivac, ali je u klubu kakav je Real Madrid, gde svaki put mora da se prodire, platio cenu konkurencije i već nekoliko godina nije prvi izbor. Bez obzira da li je trener Karlo Ančeloti ili Zinedin Zidan.

A i povrede su unazadile jednu karijeru koja je imala obrise vrhunske. Nije pomogla ni pozajmica Monaku lane, ali Portugalac tačno zna gde mu je mesto.

Čini se da je čak i suviše realan.

„Nisam u kondiciji potrebnoj da bih igrao za Real Madrid“, priznao je Koentrao španskim medijima. „Želim naredne sezone da se vratim na nivo na kome sam nekada bio. Ugovor mi ističe u junu 2019, tako da ako Madriđani računaju na mene - super. Ako ne, onda ćemo se razići kao ljudi i ja ću izabrati najbolji put za nastavak moje karijere.“

Sledeća stanica mogla bi da bude Portugal. Dva tamošnja velika su pokazala spremnost da ga angažuju. Prvi je Sporting iz Lisabona, a drugi Benfika, iz koje je 2011. prešao na „Santjago Bernabeu“ za 30.000.000 evra.

„Možda bi mi povratak u Portugaliju pomogao da se vratim na nivo na kome sam bio u najboljim danima. Svako od nas bi trebalo da prizna kad dostigne limite u nekom trenutku svog života. A smatram da u ovom trenutku ovaj klub zahteva takav prikaz igara koje ja ne mogu da mu pružim. Nadam se da ću igrati još tri ili četiri sezone na visokom nivou. Znam da to mogu“, dodao je Fabio Koentrao.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar