Волф о Ботасу: Пробио је лед и преузео Розбергов багаж!

Први човек Мерцедес АМГ Петронаса је задовољан вожњом Валетрија Ботаса на првој трци, али у будућности од њега очекује још више.

Остали спортови 31.03.2017 | 10:45
Волф о Ботасу: Пробио је лед и преузео Розбергов багаж!
Завртело се Ф1 коло. Ево, већ се прича и о ВН Кине која се вози Шангају деветог априла. Први човек Мерцедес АМГ Петронаса, Тото Волф зато каже да је прва трка Валтерија Ботаса на позицији пензионисаног шампиона, Нико Розберга по његовом мишљењу одлично прошла. Пробијање леда и треће место за њега је добар резултат, али се нада да Ботас на ВН Кине може још и боље да вози.

“Био сам импресиониран Валтреријевом вожњом током викенда. Он је под великим притиском зато што је дошао у Мерцедес и преузео Ников ауто”, рекао је Тото Волф и нагласио да је задовољан темпом који је Финац имао имајући у виду илскуство Луиса Хамилтона које је свакако параметар постигнућа за новог возача у тиму.

“Валтери је свакако јако фокусиран и аналитилчан такмичар. У стању је да учини оно што се од њега тражи, али му још мало треба вежбе како би научио да до максимума дође вожњом на граници. Добро, то је оно што може да се каже из канцеларије, али сам свакако уверен да он спаја тачке у једну линију и да напредује не пропуштајући етапе. Јасно је да је то пут, а слажем се с њим и по питању задовољства због постигнутог на првој трци”, речи су Тото Волфа који је некада био Ботасов менаџер, али је те функције морао да се одрекне када је договорен трансфер возача између Вилијамса и Мерцедеса.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар