Зарко је Росијев баук из дебитантског ГП мрака!

„Жоан Зарко је био као ноћна мора и током тестирања због ритма какав су имали Фолгер и он”, истакао је Дохтор уз похвалу за залагање новајлије који се поноси и са две Мото 2 титуле.

Остали спортови 31.03.2017 | 10:15
Зарко је Росијев баук из дебитантског ГП мрака!
Деловало је готово нестварно када се Жоан Зарко упетљао у врх грида и повео трку на Лосаилу. Шта би друго и могло да се каже за дебитанта у краљевској класи који после две Мото 2 титуле по први пут излази на стазу са великанима. А, онада је пао...

„Жоан Зарко је био као ноћна мора и током тестирања због ритма какав су имали Фолгер и он. Сигурно да је мотоцикл који они имају можда и нешто лакше возити. Свакако је врхунски, у то нема сумње. Јамаха је сјајан МотоГП мотор, то је мотор који је прави пријатељ мотоциклисте”, рекао је Валентино Роси о Жоану Зарку који истини за вољу вози за приватни Тех 3 тим који свакако не би смео да има бољу машину од фабричког Мовистар Јамаха погона.

“Током трке, уз сав притисак који трпе, Зарку и Фолгеру је преко потребно искуство. Ипак, морам да кажем да су свакако одрадили добар посао“, закључио је Валентино Роси који је уз све умеће упркос неповољне стартне позиције успео да се избори за треће место.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар