Zarko je Rosijev bauk iz debitantskog GP mraka!

„Žoan Zarko je bio kao noćna mora i tokom testiranja zbog ritma kakav su imali Folger i on”, istakao je Dohtor uz pohvalu za zalaganje novajlije koji se ponosi i sa dve Moto 2 titule.

Ostali sportovi 31.03.2017 | 10:15
Zarko je Rosijev bauk iz debitantskog GP mraka!
Delovalo je gotovo nestvarno kada se Žoan Zarko upetljao u vrh grida i poveo trku na Losailu. Šta bi drugo i moglo da se kaže za debitanta u kraljevskoj klasi koji posle dve Moto 2 titule po prvi put izlazi na stazu sa velikanima. A, onada je pao...

„Žoan Zarko je bio kao noćna mora i tokom testiranja zbog ritma kakav su imali Folger i on. Sigurno da je motocikl koji oni imaju možda i nešto lakše voziti. Svakako je vrhunski, u to nema sumnje. Jamaha je sjajan MotoGP motor, to je motor koji je pravi prijatelj motocikliste”, rekao je Valentino Rosi o Žoanu Zarku koji istini za volju vozi za privatni Teh 3 tim koji svakako ne bi smeo da ima bolju mašinu od fabričkog Movistar Jamaha pogona.

“Tokom trke, uz sav pritisak koji trpe, Zarku i Folgeru je preko potrebno iskustvo. Ipak, moram da kažem da su svakako odradili dobar posao“, zaključio je Valentino Rosi koji je uz sve umeće uprkos nepovoljne startne pozicije uspeo da se izbori za treće mesto.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar