И Брчко има свог „прелетачевића“

Посланик Странке напредне српске у Скупштини Брчко дистрикта Зоран Кокановић од данас је и званично члан Социјалистичке партије, саопштено је на конференцији за новинаре којој је присуствовао и предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић.

Република Српска 29.03.2017 | 16:14
И Брчко има свог „прелетачевића“
"Обрадовани смо израженом жељом и договором с послаником Скупштине Брчко дистрикта Зораном Кокановићем да постане члан наше партије, јер ћемо с њим који се доказао као врло успјешан привредник, добити више снаге да истрајемо у настојању да се у Брчком заустави ерозија привреде и све израженији одлазак младих и школованих људи", рекао је на конференцији за новинаре предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић.

„Ми желимо да помогнемо Брчко дистрикту, а овај пут најављујем то и испред Владе Републике Српске, прије свега за искорак у развоју привреде, отварање нових радних мијеста и запошљавање. Овдје је то могуће, али је потребна политичка воља и жеља за то. Ово је добро вријеме у коме бројне инвеститоре који долазе у Републику Српску можемо и морамо усмјерити и ка Брчком, гдје постоје озбиљни и неискоришћени потенцијали за инвестиције и производње којих до сада није било“, нагласио је Ђокић.

Свој прелазак у СП Зоран Кокановић је објаснио незадовољством подјелама унутар Напредне српске и процјеном да са социјалистима може учинити много више за привредни развој локалне заједнице и како је нагласио, заустављање масовног одласка у свијет младих и образованих суграђана.

Зоран Кокановић је на посљедњим изборима као кандидат Напредне српске на заједничкој листи с ПДП-ом, а с највећим бројем гласова бирача ушао у састав Скупштине Брчко дистрикта.



(БН телевизија)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Безбедњак

29.03.2017 15:19

Сто неписете за Градишку и овдје има прелетаца. Вујадин Миљиц напустио СДС и постао савјетник у Градској Чистоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

30.03.2017 11:13

То це колега Ковац описати.

Name

ИЛКЕ

29.03.2017 15:37

Ма јок само је један Љубиса прелетацевиц бели!!!аве бели аве србија,само јако!!

ОДГОВОРИТЕ