I Brčko ima svog „preletačevića“

Poslanik Stranke napredne srpske u Skupštini Brčko distrikta Zoran Kokanović od danas je i zvanično član Socijalističke partije, saopšteno je na konferenciji za novinare kojoj je prisustvovao i predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić.

Republika Srpska 29.03.2017 | 16:14
I Brčko ima svog „preletačevića“
"Obradovani smo izraženom željom i dogovorom s poslanikom Skupštine Brčko distrikta Zoranom Kokanovićem da postane član naše partije, jer ćemo s njim koji se dokazao kao vrlo uspješan privrednik, dobiti više snage da istrajemo u nastojanju da se u Brčkom zaustavi erozija privrede i sve izraženiji odlazak mladih i školovanih ljudi", rekao je na konferenciji za novinare predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić.

„Mi želimo da pomognemo Brčko distriktu, a ovaj put najavljujem to i ispred Vlade Republike Srpske, prije svega za iskorak u razvoju privrede, otvaranje novih radnih mijesta i zapošljavanje. Ovdje je to moguće, ali je potrebna politička volja i želja za to. Ovo je dobro vrijeme u kome brojne investitore koji dolaze u Republiku Srpsku možemo i moramo usmjeriti i ka Brčkom, gdje postoje ozbiljni i neiskorišćeni potencijali za investicije i proizvodnje kojih do sada nije bilo“, naglasio je Đokić.

Svoj prelazak u SP Zoran Kokanović je objasnio nezadovoljstvom podjelama unutar Napredne srpske i procjenom da sa socijalistima može učiniti mnogo više za privredni razvoj lokalne zajednice i kako je naglasio, zaustavljanje masovnog odlaska u svijet mladih i obrazovanih sugrađana.

Zoran Kokanović je na posljednjim izborima kao kandidat Napredne srpske na zajedničkoj listi s PDP-om, a s najvećim brojem glasova birača ušao u sastav Skupštine Brčko distrikta.



(BN televizija)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Bezbednjak

29.03.2017 15:19

Sto nepisete za Gradišku i ovdje ima preletaca. Vujadin Miljic napustio SDS i postao savjetnik u Gradskoj Čistoci.

ODGOVORITE
Name

Rade

30.03.2017 11:13

To ce kolega Kovac opisati.

Name

ILKE

29.03.2017 15:37

Ma jok samo je jedan Ljubisa preletacevic beli!!!ave beli ave srbija,samo jako!!

ODGOVORITE