Запаљен украдени "ауди А4"

На подручју општине Источна Илиџа запаљено је возило "ауди А4" које је прије неколико дана отуђено на подручју Кантона Сарајево, саопштено је из Центра јавне безбједности Источно Сарајево.

Република Српска 29.03.2017 | 12:05
Запаљен украдени "ауди А4"
Полицијској станици Источно Ново Сарајево синоћ је пријављено да је на подручју општине Источна Илиџа запаљено возило, након чега је на лице мјеста упућена полицијска патрола и ватрогасци који су локализовали пожар на возилу, које је потпуно изгорјело.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац, а јутрос је извршен увиђај.

Службеници Полицијске станице Источно Ново Сарајево пронашли су приликом обиласка у Источној Илиџи напуштен аутомобил "пежо 307" за који је утврђено је да је 24. марта отуђен на подручју Кантона Сарајево.

Према овлаштењу дежурног тужиоца извршен је увиђај, а возило ће бити враћено власнику. 

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ШТА ЈЕ ОВО

29.03.2017 10:49

ШТА ЈЕ ОВО. СТВАРНО ЛУДНИЦА ОД ЗЕМЉЕ. ПА ОВИ ВРАЋАЈУ САМО СПАЉЕНО. АЛО. МАМЛАЗИ. ТРЕБАТЕ ВРАЋАТИ ОТЕТО. ТО ЈЕ ВАШ ПОСАО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајде

29.03.2017 12:28

већа је казна код нас кад се Не везес....него кад украдес..и продајес. дрогу.....јединствени смо у свијјееееттуууу...бруккааааа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајде

29.03.2017 12:29

Већа је казна код нас кад се Не везес....него кад украдес..и продајес. дрогу.....јединствени смо у свијјееееттуууу...бруккааааа...спрдња од полиције. и државе!!!

ОДГОВОРИТЕ