Zapaljen ukradeni "audi A4"

Na području opštine Istočna Ilidža zapaljeno je vozilo "audi A4" koje je prije nekoliko dana otuđeno na području Kantona Sarajevo, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Republika Srpska 29.03.2017 | 12:05
Zapaljen ukradeni "audi A4"
Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo sinoć je prijavljeno da je na području opštine Istočna Ilidža zapaljeno vozilo, nakon čega je na lice mjesta upućena policijska patrola i vatrogasci koji su lokalizovali požar na vozilu, koje je potpuno izgorjelo.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac, a jutros je izvršen uviđaj.

Službenici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo pronašli su prilikom obilaska u Istočnoj Ilidži napušten automobil "pežo 307" za koji je utvrđeno je da je 24. marta otuđen na području Kantona Sarajevo.

Prema ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj, a vozilo će biti vraćeno vlasniku. 

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

ŠTA JE OVO

29.03.2017 10:49

ŠTA JE OVO. STVARNO LUDNICA OD ZEMLJE. PA OVI VRAĆAJU SAMO SPALJENO. ALO. MAMLAZI. TREBATE VRAĆATI OTETO. TO JE VAŠ POSAO.

ODGOVORITE
Name

Ajde

29.03.2017 12:28

veća je kazna kod nas kad se Ne vezes....nego kad ukrades..i prodajes. drogu.....jedinstveni smo u svijjeeeettuuuu...brukkaaaaa...

ODGOVORITE
Name

Ajde

29.03.2017 12:29

Veća je kazna kod nas kad se Ne vezes....nego kad ukrades..i prodajes. drogu.....jedinstveni smo u svijjeeeettuuuu...brukkaaaaa...sprdnja od policije. i države!!!

ODGOVORITE