Иванић на конгресу ЕНП на Малти

Предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић учествоваће на дводневном конгресу Европске народне партије, који ће бити одржан данас и сутра на Малти.

Босна и Херцеговина 29.03.2017 | 11:10
Иванић на конгресу ЕНП на Малти
Тема овогодишњег конгреса Европске народне партије је "Будућност Европе", а у фокусу конгреса су теме које се тичу западног Балкана и Бреxита те бројни изазови с којима се Европа суочава - спољна и сигурносна политика, миграције и тероризам.

Иванићев говор планиран је за вечерашњу сесију конгреса. Он ће говорити о актуалној политичкој ситуацији, посљедњим дешавањима у БиХ и тензијама у регији.

На конгресу Европске народне партије учествују бројни челници из Европе и регије, међу којима су и челници Европске уније, предсједник Европског повјеренства, предсједник Европског вијећа, шефови држава и влада, те лидери политичких партија, саопштено је из Предсједништва БиХ.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

yугословен

29.03.2017 11:14

ЉУДИ РАДИО САМ У РУДНИЈКУ ЈАМА ДЈУРДЈЕВИК И ИМАМ УНИСТЕНУ КИЦМУ ЗАТРПАО МЕ УГАЉ ЈЕДВА СУ МЕ КОМОРАТИ ИЗВАДИЛИ ЗИВОГ А ПЛАТА 380 КМ ПОСЛИЈЕ ТОГА САМ ДОБИО ОТКАЗ ОВЕ ПОЛИТИЦАРЕ ДА ЈЕ ЈЕДАН ДАН ДА СИДЈУ У РУДНИК ДА ВИДЕ СВОЈЕ ПЛАТЕ ОД 5000 КМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

29.03.2017 15:49

Људи како отворисе писмо овом Иваницу он иде крупним корацима да буде председник увропске уније