Ухапшен насилник у Новом Саду

Полиција у Новом Саду синоћ је ухапсила Александра Лончара (23) који је опљачкао и повредио малолетног Уроша Мемедовића сина новинара Јована Мемедовића.

Србија 29.03.2017 | 10:06
Ухапшен насилник у Новом Саду
Њему је одређено задржавање и данас ће бити саслушан у тужилаштву.

- Мој син навија за Звезду, али није хулиган, никада није правио инциденте. Њих неколико напало га је док је био сасвим сам на улици, и то само због некаквог дукса - рекао је Мемедовић након инцидента.

Мемедовић је потврђује да се напад догодио у Улици Незнаног јунака, у близини њиховог дома.

- Урош се враћао са утакмице кући. Био је сам, није носио дрес Звезде, већ дукс на којем се виде иницијали ДС (“Делије Север”, навијачи Звезде, прим. нов.). Ја нисам ни знао да он тај дукс има, али очигледно хулигани препознају такве ствари... Био је сам, а нападача је било неколико. Није ми рекао све детаље напада пошто се ни сам не сећа свега - каже Мемедовић.

Према његовим речима, Урош је задобио лакше повреде главе, али, с обзиром на то да су га хулигани засули ударцима са више страна, отац је одлучио да га одведе у Ургентни центар.

- Повреде нису видљиве, али смо за сваки случај одрадили анализе. Он, иначе, навија за Звезду, али није хулиган, никада није правио инциденте. Не могу да кажем да сам изненађен што се тако нешто догодило - објашњава новинар јавног сервиса.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар