Видео: Ђерлек у Партизану! И то није све...!

Стиже још једно појачање. . . !

Фудбал 29.03.2017 | 23:30
Видео: Ђерлек у Партизану! И то није све...!
Партизан се договорио са Армином Ђерлеком! Најталентованији тинејџер српског фудбала стиже у Хумску, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт.

И то није све, пошто ће у пакету са Ђерлеком стћи и Лазар Николић чији надимак је Баста.

Армин Ђерлек је драгуљ српског фудбала и играч око којег су претходних месеци копља ломили наши највећи клубови. За талентованоиг фудбалера ОФК Београда је била заинтересована и Црвене звезде, хтела га је, али у међувремену је Партизан успео да први постигне договор са Ђерлеком и људима који га заступају. За офанзивног везисту се интересовао и Вождовац...

Ђерлек је клијент агенције ЛИАН Спортс у власништву Фалија Рамаданија са којом је Партизан преговарао у претходном периоду. Договор је постигнут ових дана и још се само чекају чисти папири како би Ђерлек потписао вишегодишњи уговор са црно-белима.

Млади Пазарац је још званично фудбалер ОФК Београда али је он тужио клуб због неисплаћених стипендија (с обзиром да нема професионални уговор) и у Партизан стиже као слободан играч. Његов уговор са ОФК Београдом је још на арбитражи ФСС, али све околности иду на руку младом фудбалеру који би ускоро требало да одбије зелено светло и прикључи се Парном ваљку.

У пакету са њим стиже и крилни нападач Лазар Николић. Такође, као слободан играч ОФК Београда...

С обзиром да су обојица малолетни, први уговори ће бити потписани на три године јер толико дозвољавају прописи. Оног тренутка када талентовани фудбалери напуне 18 година, сарадња са Партизаном се аутоматски продужава сарадња за још три године. Практично, то би значило да ће Ђерлек и Николић бити уговор везани за Партизан пет година.

Када потпише уговор са Партизаном, Ђерлек ће бити прослеђен у омладински тим који тренира Џевад Прекази. Тренер који га добро познаје и са којим је радио у ОФК Београду. А ако се Ђерлек покаже у омладинцима, није искључено да се на јесен прикључи и првом тиму. Све наведено, важи и за Николића. 

Армин Ђерлек ће наредног јула напунити 17 година, члан је кадетске репрезентације Србије и по многим стручњацима, таленат какав се није скоро појавио на овим просторима. Игра на позицији офназивног везисте, сјајан је плејмејкер, техника и дриблинг су му најјаче стране, али је и убојит реализатор и извођач прекида. Претходних година су се за њега интересовали и клубови из иностранства. 



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар