Video: Đerlek u Partizanu! I to nije sve...!

Stiže još jedno pojačanje. . . !

Fudbal 29.03.2017 | 23:30
Video: Đerlek u Partizanu! I to nije sve...!
Partizan se dogovorio sa Arminom Đerlekom! Najtalentovaniji tinejdžer srpskog fudbala stiže u Humsku, saznaje MOZZART Sport.

I to nije sve, pošto će u paketu sa Đerlekom stći i Lazar Nikolić čiji nadimak je Basta.

Armin Đerlek je dragulj srpskog fudbala i igrač oko kojeg su prethodnih meseci koplja lomili naši najveći klubovi. Za talentovanoig fudbalera OFK Beograda je bila zainteresovana i Crvene zvezde, htela ga je, ali u međuvremenu je Partizan uspeo da prvi postigne dogovor sa Đerlekom i ljudima koji ga zastupaju. Za ofanzivnog vezistu se interesovao i Voždovac...

Đerlek je klijent agencije LIAN Sports u vlasništvu Falija Ramadanija sa kojom je Partizan pregovarao u prethodnom periodu. Dogovor je postignut ovih dana i još se samo čekaju čisti papiri kako bi Đerlek potpisao višegodišnji ugovor sa crno-belima.

Mladi Pazarac je još zvanično fudbaler OFK Beograda ali je on tužio klub zbog neisplaćenih stipendija (s obzirom da nema profesionalni ugovor) i u Partizan stiže kao slobodan igrač. Njegov ugovor sa OFK Beogradom je još na arbitraži FSS, ali sve okolnosti idu na ruku mladom fudbaleru koji bi uskoro trebalo da odbije zeleno svetlo i priključi se Parnom valjku.

U paketu sa njim stiže i krilni napadač Lazar Nikolić. Takođe, kao slobodan igrač OFK Beograda...

S obzirom da su obojica maloletni, prvi ugovori će biti potpisani na tri godine jer toliko dozvoljavaju propisi. Onog trenutka kada talentovani fudbaleri napune 18 godina, saradnja sa Partizanom se automatski produžava saradnja za još tri godine. Praktično, to bi značilo da će Đerlek i Nikolić biti ugovor vezani za Partizan pet godina.

Kada potpiše ugovor sa Partizanom, Đerlek će biti prosleđen u omladinski tim koji trenira Dževad Prekazi. Trener koji ga dobro poznaje i sa kojim je radio u OFK Beogradu. A ako se Đerlek pokaže u omladincima, nije isključeno da se na jesen priključi i prvom timu. Sve navedeno, važi i za Nikolića. 

Armin Đerlek će narednog jula napuniti 17 godina, član je kadetske reprezentacije Srbije i po mnogim stručnjacima, talenat kakav se nije skoro pojavio na ovim prostorima. Igra na poziciji ofnazivnog veziste, sjajan je plejmejker, tehnika i dribling su mu najjače strane, ali je i ubojit realizator i izvođač prekida. Prethodnih godina su se za njega interesovali i klubovi iz inostranstva. Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar