''Рат клонова''! Огласио се Нолетов двојник из Борче: Тип из Мајамија је лажњак!

Фотографија мистериозног мушкарца који се појавио на мастерсу у Мајамију, а који неодољиво подсећа на Новака Ђоковића, прописно је раздрмала успавани тениски свет.

Тенис 30.03.2017 | 22:45
''Рат клонова''! Огласио се Нолетов двојник из Борче: Тип из Мајамија је лажњак!
Друштвене мреже “горе” од полемика - по којим све деловима тела овај момак, о коме се још ништа не зна, подсећа на нашег аса.

У ову забавну причу неочекивано брзо се укључио и Ноле, пажљиво је погледао фотографију која кружи интернетом и на твитеру прокоментарисао:

“Видим да сам вам недостајао! Да ли сте зато кренули у потрагу за мојим двојником? Овај тип изгледа сјајно, ха, ха”!

Истина, нису баш сви одушевљени Новаковим “клоном”, нарочито не Новаков чувени двојник из београдског насеља Борча - Ненад Чокован, који је ушао у отворени рат са “америчким Ђоковићем”.

- Ау, рођаче, какав је овај лажњак - прилично револтиран је био Чокован у разговору за “Ало!”, који очигледно не жели да без борбе препусти ласкаву титулу првог Новаковог двојника.

“Борчански Ноле”, који се пре пет година ликом и стилом облачења изборио за статус двојника једног од најбољих тенисера света и по чијем признању је захваљујући овој чињеници “смувао и неколико девојака”, у старту жели да оспори овог мистериозног момка који је усликан у Мајамију.

- Па, овај је исти Мистер Бин! Какав Ноле, нема везе са њим. Може бити само један двојник, а то сам ја. Једино по чему су он и Новак слични су - трепавице! Да није обукао онај тениски дрес, никад га нико не би приметио. Дајте мени Новакову опрему и пошаљите ме на неки тениски турнир и видели би сте какву бих пометњу направио. Ма, да истрчим на терен на меч са Ендијем Маријем нико не би провалио да сам ја само Новаков двојник. Добро, док први пут не ударим лоптицу - уз осмех ће Ненад Чокован.

Наш саговорник тврди да је он једини “признати двојник Новака Ђоковића”.

- Имао сам прилику да упознам нашег шампиона коме је било много драго што ме види. Ако пажљиво прочитате Новакову последњу изјаву за овог лажњака из Мајамија, нигде нећете пронаћи да је рекао - “овај је исти ја”, већ “овај тип изгледа сјајно”. Дакле, као да није хтео да га увреди и да му каже “па, нема баш неке сличности са мном”.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар