''Rat klonova''! Oglasio se Noletov dvojnik iz Borče: Tip iz Majamija je lažnjak!

Fotografija misterioznog muškarca koji se pojavio na mastersu u Majamiju, a koji neodoljivo podseća na Novaka Đokovića, propisno je razdrmala uspavani teniski svet.

Tenis 30.03.2017 | 22:45
''Rat klonova''! Oglasio se Noletov dvojnik iz Borče: Tip iz Majamija je lažnjak!
Društvene mreže “gore” od polemika - po kojim sve delovima tela ovaj momak, o kome se još ništa ne zna, podseća na našeg asa.

U ovu zabavnu priču neočekivano brzo se uključio i Nole, pažljivo je pogledao fotografiju koja kruži internetom i na tviteru prokomentarisao:

“Vidim da sam vam nedostajao! Da li ste zato krenuli u potragu za mojim dvojnikom? Ovaj tip izgleda sjajno, ha, ha”!

Istina, nisu baš svi oduševljeni Novakovim “klonom”, naročito ne Novakov čuveni dvojnik iz beogradskog naselja Borča - Nenad Čokovan, koji je ušao u otvoreni rat sa “američkim Đokovićem”.

- Au, rođače, kakav je ovaj lažnjak - prilično revoltiran je bio Čokovan u razgovoru za “Alo!”, koji očigledno ne želi da bez borbe prepusti laskavu titulu prvog Novakovog dvojnika.

“Borčanski Nole”, koji se pre pet godina likom i stilom oblačenja izborio za status dvojnika jednog od najboljih tenisera sveta i po čijem priznanju je zahvaljujući ovoj činjenici “smuvao i nekoliko devojaka”, u startu želi da ospori ovog misterioznog momka koji je uslikan u Majamiju.

- Pa, ovaj je isti Mister Bin! Kakav Nole, nema veze sa njim. Može biti samo jedan dvojnik, a to sam ja. Jedino po čemu su on i Novak slični su - trepavice! Da nije obukao onaj teniski dres, nikad ga niko ne bi primetio. Dajte meni Novakovu opremu i pošaljite me na neki teniski turnir i videli bi ste kakvu bih pometnju napravio. Ma, da istrčim na teren na meč sa Endijem Marijem niko ne bi provalio da sam ja samo Novakov dvojnik. Dobro, dok prvi put ne udarim lopticu - uz osmeh će Nenad Čokovan.

Naš sagovornik tvrdi da je on jedini “priznati dvojnik Novaka Đokovića”.

- Imao sam priliku da upoznam našeg šampiona kome je bilo mnogo drago što me vidi. Ako pažljivo pročitate Novakovu poslednju izjavu za ovog lažnjaka iz Majamija, nigde nećete pronaći da je rekao - “ovaj je isti ja”, već “ovaj tip izgleda sjajno”. Dakle, kao da nije hteo da ga uvredi i da mu kaže “pa, nema baš neke sličnosti sa mnom”.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar