Без Надала у БГ, игра Ђоковић!

Србија и Шпанија састају се у Београду у Дејвис купу. Шпанци ће бити значајно ослабљени. А Србија. . .

Србија 28.03.2017 | 17:40
Без Надала у БГ, игра Ђоковић!
Рафаел Надал, према очекивањима, неће допутовати у Београд.

Селектор Дејвис куп селекције Шпаније Кончита Мартинез саопштила је данас списак играча за четвртфинале против Србије у Београду на којем, како је и најављено, нема прве звезде Рафаела Надала.

Сем Надала изостају и Давид Ферер, Фелисијано Лопез и Роберто Баутиста-Агут, па ће главни адути "Црвене фурије" бити Пабло Карењо Буста (19. на АТП листи), Алберт Рамос Винолас (24. играч света), док би у дублу требало да играју Марсел Гранољерс (18. на дубл листи) и Марк Лопез (8. играц света у дублу).

Меч између Србије и Шпаније игра се од 7. до 9. априла у Дворани "Александар Николић" у Београду.

А за Србију ће играти и Новак Ђоковић!

Селектор-играч Ненад Зимоњић саопштио је да, осим Новака, рачуна и на Виктора Троицког, Душана Лајовића и на... себе.

"До почетка меча са Шпанцима остало је још десет дана и најважније је да до тада сви будемо здрави и спремни за овај изузетно тежак сусрет. Почињемо са заједничким припремама од понедељка. Радује нас што играмо код куће, пред домаћом  публиком у хали 'Александар Николић', много ће нам значити њихова подршка како би из овог меча изашли као победници и пласирали се у полуфинале Светске групе.

Знамо наше квалитете, знамо да када смо сви здрави и у доброј форми да смо један од најјачих тимова света и да можемо победити сваког противника. Шпанија је изузетно јак тим, има на располагању доста играча који су у било којој комбинацији изузетно јак тим, видећемо кога ће пријавити.

Свакако ће бити прилика за домаћу публику да ужива у врхунском тенису. Даћемо све од себе да Србији донесемо нову победу и славље", рекао је селектор Дејвис куп репрезентације Србије Ненад Зимоњић, који има право промене пријављених играча све до сат времена пре жреба који је на програму 6. априла.

Извор: Агенције
Фото: АП

Коментари / 0

Оставите коментар