Вујошевић јефтинији од Алеша Пипана?!

Душко Вујошевић, као селектор кошаркашке репрезентације БиХ, годишње ће зарађивати између 40 и 50 хиљада евра.

Босна и Херцеговина 28.03.2017 | 16:11
Вујошевић јефтинији од Алеша Пипана?!
Како наводи "Глас Српске" Вујошевић је тражио мање од словеначког стручњака Алеша Пипана.

Сам Вујошевић истакао је да се радује раду у селекцији, коју је раније водио Дамир Мулаомеровић, између осталог и због богате кошаркашке традиције.

- Кошаркаши БиХ увек су били талентовани за овај спорт. То је била прва република из које је нека екипа са простора бивше Југославије освојила Куп шампиона - рекао је Вујошевић медијима.

Најтрофејнији тренер у историји Партизана као први задатак има успешан пролазак у претквалификацијама за Мундобаскет у којима ће играти против Шведске, Словачке и Јерменије.

Вујошевић је открио и да ће, због здравственог стања, у наредном периоду живети на релацији Београд - Херцег Нови - Сарајево.

(Глас Српске)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Знаци

28.03.2017 15:17

Требаце му кандидат за замјеника, по могуцности неко ко је навијац КК Партизана и ко је сањо да заигра некад за клуб. Ако и не зна све финте у косарци добро би било да бар има какав скромнији хеликоптер да тренера мозе да транспортује куци с тренинга. Има један који је идеалан кандидат само му фали мало бољи хеликоптер а у косарци зна све од подмицивања судаца до премлацивања противницких навијаца

ОДГОВОРИТЕ