Торино: Михајловић, Љајић, Лукић, Војновић...!

Михајловић довео у Торино Бразилца српког порекла! Лијанко Војновић, млади фудбалер бразилског Сао Паола, наступаће следеће сезоне за Торино, потврдио је председник „бикова" Урбано Каиро.  Списак Срба у Торину расте.

Фудбал 28.03.2017 | 17:30
Торино: Михајловић, Љајић, Лукић, Војновић...!
За услуге талентованог штопера, поред Торина, заинтересовани су били мадридски Атлетико и градски ривал Јувентус, међутим, Лијанко се одлучио за сарадњу са српским тренером Синишом Михајловићем.

„Остали су само детаљи, пред Лијанком је светла будућност, многи клубови из Европе су га желели, али смо ми били бржи", рекао је Каиро, а преносе италијански медији.

Војновић је сјајним партијама ове сезоне скренуо пажњу, а укупна цена трансфера износиће девет милиона евра, од чега ће три милиона бити бонуси.

Лијанко је уписао четири наступа за омладинску репрезентацију Србије, међутим, касније се определио да наступа за младу репрезентацију земље у којој је рођен, Бразил.

Уколико не буде промена, Бразилац ће поред тренера Михајловића, за саиграче у новом клубу имати двојицу српских играча - Адема Љајића и Сашу Лукића,

Иначе, Војновићев деда, Јован Војновић, емигрирао је као седмогодишњак заједно са мајком за време Другог светског рата, из тадашње Југославије у Бразил.



Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар