Torino: Mihajlović, Ljajić, Lukić, Vojnović...!

Mihajlović doveo u Torino Brazilca srpkog porekla! Lijanko Vojnović, mladi fudbaler brazilskog Sao Paola, nastupaće sledeće sezone za Torino, potvrdio je predsednik „bikova" Urbano Kairo.  Spisak Srba u Torinu raste.

Fudbal 28.03.2017 | 17:30
Torino: Mihajlović, Ljajić, Lukić, Vojnović...!
Za usluge talentovanog štopera, pored Torina, zainteresovani su bili madridski Atletiko i gradski rival Juventus, međutim, Lijanko se odlučio za saradnju sa srpskim trenerom Sinišom Mihajlovićem.

„Ostali su samo detalji, pred Lijankom je svetla budućnost, mnogi klubovi iz Evrope su ga želeli, ali smo mi bili brži", rekao je Kairo, a prenose italijanski mediji.

Vojnović je sjajnim partijama ove sezone skrenuo pažnju, a ukupna cena transfera iznosiće devet miliona evra, od čega će tri miliona biti bonusi.

Lijanko je upisao četiri nastupa za omladinsku reprezentaciju Srbije, međutim, kasnije se opredelio da nastupa za mladu reprezentaciju zemlje u kojoj je rođen, Brazil.

Ukoliko ne bude promena, Brazilac će pored trenera Mihajlovića, za saigrače u novom klubu imati dvojicu srpskih igrača - Adema Ljajića i Sašu Lukića,

Inače, Vojnovićev deda, Jovan Vojnović, emigrirao je kao sedmogodišnjak zajedno sa majkom za vreme Drugog svetskog rata, iz tadašnje Jugoslavije u Brazil.



Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar