Вучић је добар и човјек и политичар

Свима је добро познато да никада нисам јавно подржала ниједног политичара, иако су ми многи од њих кућни пријатељи, каже Цеца

Србија 28.03.2017 | 14:11
Вучић је добар и човјек и политичар
Цеца Ражнатовић изненадила је све појављивањем на конвенцији председничког кандидата Александра Вучића, понајвише због тога што се никад раније није појављивала на догађајима тог типа.

Цеца је сада и објаснила који су разлози из којих подржава Вучића и због чега ће гласати за њега.



– Свима је добро познато да никада нисам јавно подржала ниједног политичара, иако су ми многи од њих кућни пријатељи. Ниједног тренутка се нисам двоумила да овог пута станем уз Александра Вучића, јер га познајем 20 година и знам да је спреман да уради много тога да Србији и народу који живи у мојој домовини буде боље. Све оно што је урадио на позицији премијера само је учврстило моје мишљење и веру да је он прави човек, који заслужује функцију лидера Србије – објашњава Цеца.



Како каже, Вучића сматра заслужним за то што Србија иде улазном путањом:

-Мој глас и јавно иступање заслужио је борбом за мир у региону, који је веома битан у вођењу политике наше земље, финансијску стабилност Србије и грађење нашег статуса у Европи и свету. Сматрам га заслужним што је наша земља на правом путу просперитета и што је даноноћно радио како би путања наше земље била узлазна. Александра познајем као човека и као такав је одувек имао моје поверење, а онда ме је уверио да је као политичар подједнако добар као и човек. Имамо пуно поверење у њега да ће својим ангажовањем унети промене у оним сегментима нашег друштва и државе којима су промене неопходне и да неће стати док не испуни свој циљ. Његова упорност показала се као одличан адут за боље сутра Србије – завршила је певачица.

(Телеграф.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Карадоз

28.03.2017 12:29

Ако је то из Цециних уста онда "треба". вјеровати

ОДГОВОРИТЕ
Name

југ

28.03.2017 14:02

Цецо, поздравио те Харо Самарџић.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

29.03.2017 07:46

Значи опроштен порез и лоповија са ФК Обилић.

ОДГОВОРИТЕ