Vučić je dobar i čovjek i političar

Svima je dobro poznato da nikada nisam javno podržala nijednog političara, iako su mi mnogi od njih kućni prijatelji, kaže Ceca

Srbija 28.03.2017 | 14:11
Vučić je dobar i čovjek i političar
Ceca Ražnatović iznenadila je sve pojavljivanjem na konvenciji predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, ponajviše zbog toga što se nikad ranije nije pojavljivala na događajima tog tipa.

Ceca je sada i objasnila koji su razlozi iz kojih podržava Vučića i zbog čega će glasati za njega.



– Svima je dobro poznato da nikada nisam javno podržala nijednog političara, iako su mi mnogi od njih kućni prijatelji. Nijednog trenutka se nisam dvoumila da ovog puta stanem uz Aleksandra Vučića, jer ga poznajem 20 godina i znam da je spreman da uradi mnogo toga da Srbiji i narodu koji živi u mojoj domovini bude bolje. Sve ono što je uradio na poziciji premijera samo je učvrstilo moje mišljenje i veru da je on pravi čovek, koji zaslužuje funkciju lidera Srbije – objašnjava Ceca.



Kako kaže, Vučića smatra zaslužnim za to što Srbija ide ulaznom putanjom:

-Moj glas i javno istupanje zaslužio je borbom za mir u regionu, koji je veoma bitan u vođenju politike naše zemlje, finansijsku stabilnost Srbije i građenje našeg statusa u Evropi i svetu. Smatram ga zaslužnim što je naša zemlja na pravom putu prosperiteta i što je danonoćno radio kako bi putanja naše zemlje bila uzlazna. Aleksandra poznajem kao čoveka i kao takav je oduvek imao moje poverenje, a onda me je uverio da je kao političar podjednako dobar kao i čovek. Imamo puno poverenje u njega da će svojim angažovanjem uneti promene u onim segmentima našeg društva i države kojima su promene neophodne i da neće stati dok ne ispuni svoj cilj. Njegova upornost pokazala se kao odličan adut za bolje sutra Srbije – završila je pevačica.

(Telegraf.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Karadoz

28.03.2017 12:29

Ako je to iz Cecinih usta onda "treba". vjerovati

ODGOVORITE
Name

jug

28.03.2017 14:02

Ceco, pozdravio te Haro Samardžić.....

ODGOVORITE
Name

Alan Ford

29.03.2017 07:46

Znači oprošten porez i lopovija sa FK Obilić.

ODGOVORITE