"Звезда неће кикснути, а ми смо у огромним дуговима"!

Председник Партизана Милорад Вучелић каже да не очекује да ће вечити ривал Црвена звезда направити кикс у првенству, али да је то ипак могуће.

Фудбал 28.03.2017 | 15:00
"Звезда неће кикснути, а ми смо у огромним дуговима"!
"Ја? Не. Мада, кикс је увек могућ, чак и Партизану. Не бих рекао ни кикс, ето Црвена звезда је играла и две неизвесне утакмице, у Новом Саду и против Чукаричког, али...", рекао је Вучелић за 'Журнал' и додао:

"Без обзира на количину победа и серију од 23 утакмице без пораза, и даље постоји идентичан бодовни размак у односу на највећег конкурента. И таман кад помислимо да би минус могао да се истопи, оно...".

Актуелни шампиони, црвено-бели после 27. рунди имају 70 бодова, шест више од црно-белих, али ће се разлика преполовити за три кола – када табела Суперлиге буде подељена на плеј-оф и плеј-аут зоне.

"Партизан не држи све у својим рукама, мада не могу да кажем да је систем такмичења неправедан, како нама, тако и осталима. Кад је увођен, чинило се да неће да одговара Партизану. Уосталом, пред нама је и плеј-оф, морамо константно да побеђујемо уколико хоћемо титулу", јасан је Вучелић.

Функционер клуба из Хумске истакао је и да је 'слика у Партизану лепа, да клуб игра добро, бележи одличне резултате и да има много репрезентативаца. Посебно је похвалио тренера Марка Николића, а потом се осврнуо и на финансијску ситуацију у клубу.

"Ситуација је, у сваком случају, стабилнија. Не доносе се паре у торбама, имамо огромне дугове наслеђене из претходног периода, потраживања чак од пре пет година, плод великог броја направљених грешака. Није лако, морамо сад да их враћамо, али не дамо се", закључио је Вучелић разговор за 'Журнал'.

Партизан у суботу од 18.30 гостује Радничком у Нишу, док Звезда дан касније иде на Бањицу у госте Раду.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар