"Zvezda neće kiksnuti, a mi smo u ogromnim dugovima"!

Predsednik Partizana Milorad Vučelić kaže da ne očekuje da će večiti rival Crvena zvezda napraviti kiks u prvenstvu, ali da je to ipak moguće.

Fudbal 28.03.2017 | 15:00
"Zvezda neće kiksnuti, a mi smo u ogromnim dugovima"!
"Ja? Ne. Mada, kiks je uvek moguć, čak i Partizanu. Ne bih rekao ni kiks, eto Crvena zvezda je igrala i dve neizvesne utakmice, u Novom Sadu i protiv Čukaričkog, ali...", rekao je Vučelić za 'Žurnal' i dodao:

"Bez obzira na količinu pobeda i seriju od 23 utakmice bez poraza, i dalje postoji identičan bodovni razmak u odnosu na najvećeg konkurenta. I taman kad pomislimo da bi minus mogao da se istopi, ono...".

Aktuelni šampioni, crveno-beli posle 27. rundi imaju 70 bodova, šest više od crno-belih, ali će se razlika prepoloviti za tri kola – kada tabela Superlige bude podeljena na plej-of i plej-aut zone.

"Partizan ne drži sve u svojim rukama, mada ne mogu da kažem da je sistem takmičenja nepravedan, kako nama, tako i ostalima. Kad je uvođen, činilo se da neće da odgovara Partizanu. Uostalom, pred nama je i plej-of, moramo konstantno da pobeđujemo ukoliko hoćemo titulu", jasan je Vučelić.

Funkcioner kluba iz Humske istakao je i da je 'slika u Partizanu lepa, da klub igra dobro, beleži odlične rezultate i da ima mnogo reprezentativaca. Posebno je pohvalio trenera Marka Nikolića, a potom se osvrnuo i na finansijsku situaciju u klubu.

"Situacija je, u svakom slučaju, stabilnija. Ne donose se pare u torbama, imamo ogromne dugove nasleđene iz prethodnog perioda, potraživanja čak od pre pet godina, plod velikog broja napravljenih grešaka. Nije lako, moramo sad da ih vraćamo, ali ne damo se", zaključio je Vučelić razgovor za 'Žurnal'.

Partizan u subotu od 18.30 gostuje Radničkom u Nišu, dok Zvezda dan kasnije ide na Banjicu u goste Radu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar