Признала да је мучки убила момка

У бањалучком Окружном суду данас ће бити одржано прво рочиште на суђењу против Кристине Јовковић (32), оптужене да је у новембру прошле године убила свог момка Александра Мујчиновића са 11 убода кухињским ножем у његовој кући у Солунској улици у Бањој Луци.

Република Српска 28.03.2017 | 09:58
Признала да је мучки убила момка
Ово убиство шокирало је Бањалучане, а околности под којима се догодило чине га једним од најстравичнијих убистава на подручју овог града.

Увиђајем је утврђено да је након убиства оптужена леш помјерила у другу собу, гдје је лежао наредна три дана. Кухињски нож којим га је избола, и још неке предмете везане за убиство, спаковала је у ПВЦ врећице, те почистила крв са мјеста злочина. Тек након три дана о свему је обавијестила своју мајку, која је затим позвала полицију и пријавила кћерку.

Јовковић је приликом одређивања притвора у Окружном суду у Бањој Луци, као и раније приликом саслушања у Тужилаштву, у цјелости признала извршење дјела. Говорећи о разлозима свог поступка Јовковић је тврдила да је све урадила у самооодбрани, те да је тијело помјерала јер "није могла да га гледа", а крв је чистила јер "није могла да поднесе мирис".

Оптужница против ње је подигнута 9. фебруара ове године.

- Осумњичена је у ноћи 18. на 19. новембар 2016. године, у Улици Солунској број 73 у Бањој Луци, починила кривично дјело убиство на штету Александра Мујчиновића из Бање Луке – навели су из бањалучког Окружног јавног тужилаштва.

(Фактор)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Боле

28.03.2017 12:31

Објесите је у Господској другима за примјер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

29.03.2017 05:32

Опет дрога проблем... а сви се као згражавају када чују за наркоманију, као тога има само на западу. Српска је дивљи запад. Дрога хара као куга и односи животе свакодневно. Погледајте истини у очи и признајте да нам се омладина дрогира и то је највећи проблем али балкански примитивци крију истину и само причају јако нас је запад уништио. Није запад ставио нашој дјеци дрогу у уста већ они сами. А ми то гледамо и ћутимо.

ОДГОВОРИТЕ