Priznala da je mučki ubila momka

U banjalučkom Okružnom sudu danas će biti održano prvo ročište na suđenju protiv Kristine Jovković (32), optužene da je u novembru prošle godine ubila svog momka Aleksandra Mujčinovića sa 11 uboda kuhinjskim nožem u njegovoj kući u Solunskoj ulici u Banjoj Luci.

Republika Srpska 28.03.2017 | 09:58
Priznala da je mučki ubila momka
Ovo ubistvo šokiralo je Banjalučane, a okolnosti pod kojima se dogodilo čine ga jednim od najstravičnijih ubistava na području ovog grada.

Uviđajem je utvrđeno da je nakon ubistva optužena leš pomjerila u drugu sobu, gdje je ležao naredna tri dana. Kuhinjski nož kojim ga je izbola, i još neke predmete vezane za ubistvo, spakovala je u PVC vrećice, te počistila krv sa mjesta zločina. Tek nakon tri dana o svemu je obavijestila svoju majku, koja je zatim pozvala policiju i prijavila kćerku.

Jovković je prilikom određivanja pritvora u Okružnom sudu u Banjoj Luci, kao i ranije prilikom saslušanja u Tužilaštvu, u cjelosti priznala izvršenje djela. Govoreći o razlozima svog postupka Jovković je tvrdila da je sve uradila u samooodbrani, te da je tijelo pomjerala jer "nije mogla da ga gleda", a krv je čistila jer "nije mogla da podnese miris".

Optužnica protiv nje je podignuta 9. februara ove godine.

- Osumnjičena je u noći 18. na 19. novembar 2016. godine, u Ulici Solunskoj broj 73 u Banjoj Luci, počinila krivično djelo ubistvo na štetu Aleksandra Mujčinovića iz Banje Luke – naveli su iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

(Faktor)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Bole

28.03.2017 12:31

Objesite je u Gospodskoj drugima za primjer.

ODGOVORITE
Name

БиХ

29.03.2017 05:32

Опет дрога проблем... а сви се као згражавају када чују за наркоманију, као тога има само на западу. Српска је дивљи запад. Дрога хара као куга и односи животе свакодневно. Погледајте истини у очи и признајте да нам се омладина дрогира и то је највећи проблем али балкански примитивци крију истину и само причају јако нас је запад уништио. Није запад ставио нашој дјеци дрогу у уста већ они сами. А ми то гледамо и ћутимо.

ODGOVORITE