Дабовићева открила Симонове тајне

Бивша кошаркашица решила је да након што је ставила тачку на емотивну везу са Шиметом Шиклићем открије о њему све што домаћа јавност до сада није знала.

Србија 27.03.2017 | 20:39
Дабовићева открила Симонове тајне
Иако се Шиме Шиклић познатији као Симон нагодио са бившом девојком Милицом Дабовић и признао кривицу за физичко злостављање, због чега му је забрањен улазак у Србију, прашина око бивших партнера се и даље не стишава.

Милица је убрзо после Симона наставила даље и пронашла утеху у новом емотивном партнеру Вуку, међутим, о бившем и даље говори. Она је за један магазин открила шта је о Шиклићу сазнала тек када је одлучила да са њим раскине.

"Све што ми је рекао о себи била је лаж, почев од његовог правог имена, које није Симон већ Шиме, до тога да има лажни пасош. Такође, његови родитељи уопште не живе у Паризу, како ми је говорио. Лагао ме је да ће ме водити код њих да их упознам. Они живе у Дрнишу у Хрватској и одрекли су га се пре више од десет година", без длаке на језику открила је Милица.

Миличином новом дечку Вуку не смета то што се на њеном телу налази истетовирано Симоново име, већ сматра да се ова шара врло лако може преправити и добити потпуно ново значење. 

"Често се шалимо на тај рачун. Вук каже да му не смета јер се мој бивши уопште не зове тако. Понекад ми каже да уопште не морам да скидам тетоважу и да ћемо ћерки дати име Симона", каже Милица и додаје:

"Маштамо о томе да постанемо родитељи. Обоје желимо да се што пре венчамо и добијемо децу. Он је из корена променио мој живот и обожавам начин на који ме воли и какав је као особа", искрена је бивша кошаркашица.

(Курир)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

зФ

27.03.2017 19:59

Цццц глупацетине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

27.03.2017 20:28

Ја каква је ово вјештица,мој имењаче нека ти је бог на помоћи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Магла

27.03.2017 21:21

Је цудо кад лутате по њој........??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

28.03.2017 06:24

је**ш ме ако је ова здрава у главу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

28.03.2017 11:03

Ста мислиш, да мало за промјену споменеш своју породицу???? Да ти је сестра због сеxуалне оријентације имала бомбашки напад, у Бачкој Паланци!!!! Једва остала жива, без пола тијела...Брат дилер, и ти нам причаш о мрачној страни!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

П.П.

29.03.2017 13:43

Драга ти ниси ни свјесна колико си промашен слуцај тј роба са грешком зао ми је тог момка што је сад стобом јер це настрадати без везе.Нерсакида се таки лако са пршлошцу нити са својим навикама погледима на зивот.Лоша си ти .

ОДГОВОРИТЕ