Dabovićeva otkrila Simonove tajne

Bivša košarkašica rešila je da nakon što je stavila tačku na emotivnu vezu sa Šimetom Šiklićem otkrije o njemu sve što domaća javnost do sada nije znala.

Srbija 27.03.2017 | 20:39
Dabovićeva otkrila Simonove tajne
Iako se Šime Šiklić poznatiji kao Simon nagodio sa bivšom devojkom Milicom Dabović i priznao krivicu za fizičko zlostavljanje, zbog čega mu je zabranjen ulazak u Srbiju, prašina oko bivših partnera se i dalje ne stišava.

Milica je ubrzo posle Simona nastavila dalje i pronašla utehu u novom emotivnom partneru Vuku, međutim, o bivšem i dalje govori. Ona je za jedan magazin otkrila šta je o Šikliću saznala tek kada je odlučila da sa njim raskine.

"Sve što mi je rekao o sebi bila je laž, počev od njegovog pravog imena, koje nije Simon već Šime, do toga da ima lažni pasoš. Takođe, njegovi roditelji uopšte ne žive u Parizu, kako mi je govorio. Lagao me je da će me voditi kod njih da ih upoznam. Oni žive u Drnišu u Hrvatskoj i odrekli su ga se pre više od deset godina", bez dlake na jeziku otkrila je Milica.

Miličinom novom dečku Vuku ne smeta to što se na njenom telu nalazi istetovirano Simonovo ime, već smatra da se ova šara vrlo lako može prepraviti i dobiti potpuno novo značenje. 

"Često se šalimo na taj račun. Vuk kaže da mu ne smeta jer se moj bivši uopšte ne zove tako. Ponekad mi kaže da uopšte ne moram da skidam tetovažu i da ćemo ćerki dati ime Simona", kaže Milica i dodaje:

"Maštamo o tome da postanemo roditelji. Oboje želimo da se što pre venčamo i dobijemo decu. On je iz korena promenio moj život i obožavam način na koji me voli i kakav je kao osoba", iskrena je bivša košarkašica.

(Kurir)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

zF

27.03.2017 21:59

Cccc glupacetine!

ODGOVORITE
Name

Vuk

27.03.2017 22:28

Ja kakva je ovo vještica,moj imenjače neka ti je bog na pomoći

ODGOVORITE
Name

Magla

27.03.2017 23:21

Je cudo kad lutate po njoj........??

ODGOVORITE
Name

Kiki

28.03.2017 08:24

je**š me ako je ova zdrava u glavu!

ODGOVORITE
Name

yu

28.03.2017 13:03

Sta misliš, da malo za promjenu spomeneš svoju porodicu???? Da ti je sestra zbog sexualne orijentacije imala bombaški napad, u Bačkoj Palanci!!!! Jedva ostala živa, bez pola tijela...Brat diler, i ti nam pričaš o mračnoj strani!!!!!

ODGOVORITE
Name

P.P.

29.03.2017 15:43

Draga ti nisi ni svjesna koliko si promašen slucaj tj roba sa greškom zao mi je tog momka što je sad stobom jer ce nastradati bez veze.Nersakida se taki lako sa pršlošcu niti sa svojim navikama pogledima na zivot.Loša si ti .

ODGOVORITE