Пријовић: Једва чекам да дебитујем за Србију!

Нападач солунског ПАОК Александар Пријовић изјавио је да једва чека да се опорави од повреде и заигра за репрезентацију Србије.

Фудбал 29.03.2017 | 20:30
Пријовић: Једва чекам да дебитујем за Србију!
Међународна фудбалска федерација (ФИФА) пред дуел против Грузије издала је дозволу Пријовићу да наступи за национални тим, али га је повреда спречила да се нађе на списку селектора Славољуба Муслина.

"Једва чекам да се вратим на терен и остварим дечачки сан. Сада нема смисла да причам о томе док сам повређен. Верујем да ћу се вратити у форму и добити прилику да дебитујем за Србију", рекао је Пријовић за грчки Спорт24.

Пријовић, који је повредио кључну кост, могао би да се врати на терен крајем априла, знатно раније од предвиђеног.

"Повреда јесте тешка, али вратићу се пре него што многи мисле. Остао сам психички јак, све је то фудбал", рекао је Пријовић, додавши да је презадовољан како је стартовао у ПАОК-у од доласка из Легије зимус за рекордни трансфер клуба – 2,2 милиона евра.

Пријовић је био члан кадетске и омладинске репрезентације Србије, потом је носио дрес младе репрезентације Швајцарске, али је одлучио да наступи за земљу одакле су му родитељи.

Прилику за деби у дресу Србије имаће против Велса у Београду 11. јуна у мечу шестог кола Д групе квалификација за Светско првенство у Русији.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар