Prijović: Jedva čekam da debitujem za Srbiju!

Napadač solunskog PAOK Aleksandar Prijović izjavio je da jedva čeka da se oporavi od povrede i zaigra za reprezentaciju Srbije.

Fudbal 29.03.2017 | 20:30
Prijović: Jedva čekam da debitujem za Srbiju!
Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) pred duel protiv Gruzije izdala je dozvolu Prijoviću da nastupi za nacionalni tim, ali ga je povreda sprečila da se nađe na spisku selektora Slavoljuba Muslina.

"Jedva čekam da se vratim na teren i ostvarim dečački san. Sada nema smisla da pričam o tome dok sam povređen. Verujem da ću se vratiti u formu i dobiti priliku da debitujem za Srbiju", rekao je Prijović za grčki Sport24.

Prijović, koji je povredio ključnu kost, mogao bi da se vrati na teren krajem aprila, znatno ranije od predviđenog.

"Povreda jeste teška, ali vratiću se pre nego što mnogi misle. Ostao sam psihički jak, sve je to fudbal", rekao je Prijović, dodavši da je prezadovoljan kako je startovao u PAOK-u od dolaska iz Legije zimus za rekordni transfer kluba – 2,2 miliona evra.

Prijović je bio član kadetske i omladinske reprezentacije Srbije, potom je nosio dres mlade reprezentacije Švajcarske, ali je odlučio da nastupi za zemlju odakle su mu roditelji.

Priliku za debi u dresu Srbije imaće protiv Velsa u Beogradu 11. juna u meču šestog kola D grupe kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar