Преко викенда ухапшено пет лица

Полиција је током викенда извршила претресе на двије локације у Лакташима и Бањалуци и ухапсила пет лица, те заплијенила одређену количину дроге.

Република Српска 27.03.2017 | 11:06
Преко викенда ухапшено пет лица
Припадници Сектора криминалистичке полиције Центра јавне безбедности /ЦЈБ/ Бањалука су 24. и 25. марта због злоупотребе опојне дроге марихуана ухапсили младиће чији су иницијали Д.Г. /18/ из Лакташа и С.П. /19/ из Бањалуке, речено је у полицији.

На различитим подручјима града Бањалука полиција је ухапсила још три особе код којих су пронађени марихуана, спид и метална дробилица. За ове особе полиција није дала информацију, јер сматра да ће их судија предложити за свједоке.

Особе чији су иницијали Д.Г. и С.П. су након саслушања пуштени на слободу, а против њих ће надлежном тужилаштву бити поднесен извештај за почињено кривично дело недозвољена производња и промет опојних дрога.

И преостале три особе су пуштене на слободу, а полиција ће против њих надлежном суду доставити извјештај о почињеном прекршају по одредбама Закона о производњи и промету опојних дрога.

Из полиције поручују да ће наставити са сличним активностима ради спречавања и откривања кривичних дела из области злоупотребе опојних дрога.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

НН

27.03.2017 10:23

Какве даље активности кад опет пустите банду сто дзаба радите цему тај труд ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

29.03.2017 05:21

Па то је невјеројатно да сваки дан хапсе дилере и запљењује дрогу а нико неће да призна да нам је Српска пуна наркомана. Дрогирају се сви од мусаве дјеце до политичара и њихових старлета. Отворите очи и промените и пооштрите закон, а наркоманску багру у затвор. Не дозволите да трују оно мало народа што је остало а поготово дјеце.