Preko vikenda uhapšeno pet lica

Policija je tokom vikenda izvršila pretrese na dvije lokacije u Laktašima i Banjaluci i uhapsila pet lica, te zaplijenila određenu količinu droge.

Republika Srpska 27.03.2017 | 11:06
Preko vikenda uhapšeno pet lica
Pripadnici Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbednosti /CJB/ Banjaluka su 24. i 25. marta zbog zloupotrebe opojne droge marihuana uhapsili mladiće čiji su inicijali D.G. /18/ iz Laktaša i S.P. /19/ iz Banjaluke, rečeno je u policiji.

Na različitim područjima grada Banjaluka policija je uhapsila još tri osobe kod kojih su pronađeni marihuana, spid i metalna drobilica. Za ove osobe policija nije dala informaciju, jer smatra da će ih sudija predložiti za svjedoke.

Osobe čiji su inicijali D.G. i S.P. su nakon saslušanja pušteni na slobodu, a protiv njih će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izveštaj za počinjeno krivično delo nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga.

I preostale tri osobe su puštene na slobodu, a policija će protiv njih nadležnom sudu dostaviti izvještaj o počinjenom prekršaju po odredbama Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

Iz policije poručuju da će nastaviti sa sličnim aktivnostima radi sprečavanja i otkrivanja krivičnih dela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

(Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

NN

27.03.2017 10:23

Kakve dalje aktivnosti kad opet pustite bandu sto dzaba radite cemu taj trud ?

ODGOVORITE
Name

Босанац

29.03.2017 05:21

Па то је невјеројатно да сваки дан хапсе дилере и запљењује дрогу а нико неће да призна да нам је Српска пуна наркомана. Дрогирају се сви од мусаве дјеце до политичара и њихових старлета. Отворите очи и промените и пооштрите закон, а наркоманску багру у затвор. Не дозволите да трују оно мало народа што је остало а поготово дјеце.